Találkozás a régi nagy riválissal

Négy év után először, ma találkoztam Aleknával.
A súlyemelő teremben futottam össze a litván sportolóval, aki láthatóan nagyon örült nekem, egy picit meg is volt hatva. Kérdezte, mi a helyzet, mondtam neki, hogy most nem kell tőlem tartania 64 méter körül tudok. Azt mondta, műtét után és visszatérésnek ez igazán nem rossz. Egy igazi sportemberről van szó, még Athén után is kiállt mellettem, át sem akarta venni az aranyérmet. Pedig volt, hogy miattam esett el 1 millió dollártól. Amikor a 2004-es Golden Leage sorozatban, az utolsó állomáson megvertem. Öt versenyt kellett volna nyernie a fő díjhoz, de így csak négy sikerült neki. Azért gondolom, hogy ha most is 70 méter körül tudnék dobni, nem örült volna nekem ennyire. 🙂 Remélem, el jön még az az idő is.

28 hozzászólás “Találkozás a régi nagy riválissal” bejegyzéshez

 1. Nagyon szorítunk neked! Veled vagyunk lélekben!
  Hajrá BóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóY!
  Csá boy!
  Zozó, Ica, Fanni!

 2. Sokan együtt remélik veled hogy eljön még “az az idő”.Szorítunk neked nagyon!!!Sok sikert!!Mutasd meg nekik hogy velünk magyarokkal nem lehet játszani 😀 😀

 3. Robi!

  Nagyon örülünk a döntőbe jutásodnak!!!! Gratulálunk a nagy VISSZATÉRÉShez!!! A döntő lesz az idei év jutalomjátéka, Te már teljesíteted azt amiért ebben az évben küzdöttél. Azért nem haragszunk meg Rád, ha a döntőben is megtréfálsz néhány erősembert!
  Büszkék vagyunk Rád!!!
  Győző és családja

 4. Robikám szívből gratulálunk,és további erőt és kitartást kívánunk neked!
  Megmutattad, hogy ki az ország legjobb diszkoszvetője!
  Hajrá bóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóy!
  Zozó, Ica, Fanni.

 5. Szia Robi!
  Reggel pont akkor kacsoltuk be a tv-t, amikor Te dobtál.
  Gratulálunk a döntőbe jutáshoz, további erőt és kitartást kívánunk neked!
  Szurkolunk érted!

 6. GRATULÁLUNK ROBIII!!!!!!!!!!!!!!!Itt látszik, hogy ki a diszkoszvetés királya,hogy ennyi szenvedés után,ott vagy Pekingben,és ami a lényeg,hogy a döntőbeen!!!:)Nagyon szurkolunk a döntőben is!!Csak így tovább!!

 7. kedves ptgabi a Robi barátja!
  túl korai volt a nyilatkozat,megvárhattad volna a másik csoportot!vagy nem bíztál már a Robiban?

  szép volt Fazék!bízzunk a döntőbe,spanold fel magad,meg lesz a helyezés!!!!!!
  ha túl vagy a nehezén jelentkezhetnél,várjuk már!

 8. Először is gratulálok Robinak, mert ezzel bizonyította ujfent versenyzői klasszisát!Másodsorban tanui lehettünk annak ,hogy a nagyképű pökhendi stílus, hogyan befolyásolja a teljesítményt negatív irányban.Máté Gábor,és Kővágó Zoltán előre lenyilatkozták az éremszerzésűket, ezzel téve fölösleges terheket a saját nyakukba.Még egy stabil világlasszis sportoló is óvatos az ilyen jellegű kijelentésekkel,erre ez a két szerencsétlen betligép minden szerénységet,és alázatot nélkülözve állt be a dobókörbe.Hát kéremszépen ilyen a sport!Előbb-utóbb mindenki megtanulja, hogy az egészséges szerénység, és visszafogottság az ami magasztossá,magabiztossá,és szimpatikussá tesz-tehet egy sportolót.Robi a lehető legjobb utat választotta, és lám működik is.Szépen bevonzza a sikereket magának.

  A döntőhöz sok sikert,erőt,robbanékonyságot kívánok!

  Üdv:

  Egy súlylökő

 9. Gratulálok Robi!!Szurkolunk neked,megérdemled.Sikerült talpra állnod és megmutatni igen itt vagyok és még mindig jó formában!!Egy kalappal!!!

 10. Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Szép volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Döntős vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Látod megérte újra felállni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Szurkolunk Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Hajrá Fazekas Róbert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Hajrá MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. A T-mobile minimum egy négy éves szponzori szerződéssel tartozik neked ezek után, vagy én is belépek azok sorába akik otthagyják a szolgáltatót. Egy szemét, inkorrekt, aljas támadás volt ez tőlük és Te mégis megmutattad, hogy Te vagy a legjobb! Köszönjük polgármester úr és Czeglédy úr hogy támogatják ezt a fiút, a szombathelyi sport régi és új büszkeségét!

 12. A sok aljas, irigy Vas Népébe ellened smst író most mind mélységesen szégyelheti magát. Büszke vagyok rá, hogy szombathelyi lehetek, ennyi szép sportsikert amit a város az utóbbi időben a magáénak tudhat, csodás! Falco, Haladás és most kalapácsvetésben aranyért küzd a gyerekünk, Te pedig a döntőbe jutottál. Olvastam az életrajzodban hogy a városvezetők közül kik álltak ki melletted, köszönjük nekik és külön Önnek Czeglédy alpolgármester Úr!

 13. Hajrá Robi!!!!!!!!!!!!!! Megmutattad a sok rosszindulatu köcsögnek hogy te vagy a legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 14. Szerintem a Fazekas lefizette a bírókat! Aljas módon jutott be a döntőbe!!! Vagy éppen akkor volt hátszél. Vagy lehet, hogy nyugtatót kevert sutyiban a többiek ételébe. Amilyen szemét ez a Robi, simán kinézem belőle ezeket a sunyiságokat!

  Mert nem elég, hogy utolsó pillanatban megdobta a szintet, még a döntőbe is bekerül? Elveszi a helyet remek sportolóink elől!

  Remélem belecsap a villám a döntő előtt! 🙁

  Ui: azt is remélem, hogy levettétek, nem komolyan írtam a fentieket. Csak próbáltam beleélni magam a VN SMS-írók lelkivilágába. 😀 Hajrá, Robi! Kérlek a T-online-tól húzz át a Vodafone-hoz! Tudod, az 70-es 😀

  És végül, de nem utolsósorban: Hajrá, magyarok! Mindenki, kivétel nélkül! 🙂

  TM

 15. Szívből gratulálok Robi!Ez a döntőbekerülés minden várakozást felülmúlt.Tovább-tovább semmisem lehetetlen.
  Prugberger Emil

 16. Gratuláció ezerrel Robi!
  Remélem sikerül majd elérned azt amit előre elterveztél!
  Bár 1-2 métert még hozzátehetnél 🙂
  MINDENT BELE!

 17. Robi, gratulálunk a gyözelmedhez, nagyon sokan szurkolnak neked, hihetetlenül szimaptikus vagy!
  igazi sportember, innen felálni, remélem most már egy kritikusod sem maradt!
  Én már a mostani eredménnyel beérem, leakalappal, fantasztikus vagy!!
  Jöttök haza, valami bulit rendezhetné, mert még az Athéni aranyadat is megke ünnepelnük :)) mert a szemünk már egyszeres aranyérmes vagy!!!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.