Igaly Diana bánata

Most ébredtem fel, picit szunyáltam, tegnap este ugyanis nem nagyon tudtam aludni. Kilenckor megint lesz technikai értekezlet, így lehet, hogy már ma, de holnapra már biztosan tudni fogom, hogy melyik csoportban leszek a szombati selejtezőn. Este már korán le akarok feküdni, hogy holnapután fel tudjak kelni reggel.

Ma ismét dobóedzésem volt. Sajnos azonban szakadt az eső, úgyhogy ezúttal nem ment jól a dobás. Szétáztam. Bokáig érő víz volt a pályán, csúszott a kör és a diszkosz is. Egész nap esett. A diszkoszba belefolyt a víz és mielőtt eldobtam volna, a centrifugális erő hatására pont kicsúszott a kezemből. Amiatt azonban nem aggódok, hogy szombaton is rossz idő lesz, hiszen mint már mondtam, az csak kedvezhet nekem. A versenydiszkosz amúgy is más, oda nem folyik be a víz. Azt mondom, ilyen esőben 60 méterrel be lehet jutni a döntőbe.

Ami nagyon meglepett, hogy Peking teljesen ki van ürítve. Amikor mentünk busszal az edzésre, alig találkoztunk autóval, sőt még a biciklis is ritka volt.

Ma találkoztam Igaly Dianával, aki nagyon szomorú volt, elmesélte, hogy milyen szerencsétlenül érzi magát és mennyire elkeseredett. Őszintén megsajnáltam, remek sportember.

Ráadásul ma tudtam meg, hogy mi történt Hatos Gabival, hogy nem indulhat az olimpián. Ez egy sportolónak borzalmas lehet. Nagyon sajnálom, mert drukkoltam neki is.

Összefutottam a világbajnok diszkoszvető Kanter edzőjével is. Nagyon rendes volt, üdvözölt, hogy újra a pályán vagyok. Négy éve, Athénban látott utoljára.

Megérkezett Kővágó Zoltán is az olimpiai faluba és itt van már a szobatársam, Czukor Zoli is. Ő most éppen fogat mos. 🙂

Holnap reggel egyébként gimnasztika és súlyemelés szerepel a programomban.

21 hozzászólás “Igaly Diana bánata” bejegyzéshez

 1. üdv a szigetről!
  holnap hajnalban a magyarrokkal nézzük a selejtezőt nálunk!mindent bele kell a helyezés ha bejutsz,rendezünk 1 fiestát.AZ ESŐ MIATT NE AGGÓDJ,ELINTÉZVE!
  ha bejutsz a döntőbe az igéretedet ne felejtsd el!(papír lap)
  hajrá!!!!!!!!na csá
  ui:para llevar

 2. Szurkolunk Neked! Kívánjuk, hogy sikeres legyen a szereplésed és határozottan,
  optimistán állj a dolgokhoz. A múlttal nem szabad már foglalkozni a JELEN a fontos,
  s tudd egy ország bízik BENNED!!! HAJRÁ!!

 3. Szerintem a Fazekas Robi nem doppingolt soha.
  Ha így lett volna, most nem szeretne bizonyítani megint…
  Lelépett volna nyugatra oszt jónapot.
  És milyen igaz is lett volna…
  DE! Ő küzd és bizonyítani akar ismét.
  Szóval kinek hiszel?
  Én Fazekasnak…
  Hajrá Robi!

 4. Hajrá! Mutasd meg a világnak, hogy Te vagy a legjobb! Szurkolunk Érted! A rosszindulatu emberekkel meg nem szabad foglalkozni! Mindent bele! Remélem halljuk a magyar himnuszt.
  Üdvözlettel!

 5. Szia Robi!
  Nagyon szurkolunk neked Békésről, mutasd meg a magyaroknak, hogy legalább Te arany érmet tudsz szerezni nekünk! Mi bízunk benned, nem, nem úgy mint a magyar sport vezetők. Kár, hogy Annus Adriánnak nem sikerült veled mennie!

 6. Nagyon örülök, hogy nem adtad fel! Nem Te vagy az egyetlen, akinek dopping problémái voltak és folytatta a versenyzést. Úgy gondolom a lelki békéd is azt kívánta, hogy bizonyíts magadnak és a világnak. Nagyszerű, hogy lehetőséged adódott erre ezen az olimpián. Nézem az olimpiát, mindenkinek szurkolok, Neked egy kicsit jobban.
  Kívánom Neked, hogy álmaid, vágyaid váljanak valóra, és igaz barátaid mindíg melletted álljanak.

 7. Kénytelen vagyok még egy dologról írni. Szomorúan és döbbenettel olvastam egyes magyar sportvezetők vélményét az olimpiai indulásodról. Csalódtam S.P.-ben! Te a mi (Magyarok) gyermekünk vagy. Az igazi “szülő” védi és kiáll a gyermekéért, és ha csalódást okozott is neki valaha, a lehetőséget a jóvátételhez, a bizonyításhoz, nem tagadja meg. Nagy nyilvánosság előtt pedig nem alázza meg, ha baja van vele, négyszemközt mondja meg.
  Hajrá, hajrá, hajrááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!
  Mindent beleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

 8. Szia Reveda Says!

  Teljesen igazad van a hozzászólásodban, de hozzátenném, hogy S.P mellett ott volt GY. F. akkori sportminiszter, (jelenlegi miniszterelnök)aki szintén nem állt ki Robi mellett. nagyon sajnáljuk GY.F-t, hogy felesége Klárika lovasbalesete miatt nem tudott kiutazni Pekingbe.(Lehet, hogy jobb is)
  Hajrá Robi, hajrááááááááááá!
  Mindent beleeeeeeeeeeeeeee!

 9. Hajrá Robi! Mutasd meg, hogy tudsz TE!
  Szombaton hajnalban Veled leszünk, és drukkolunk Neked !
  Szombathely , Herény városrész!
  Hajráááááááááááááááááááááááááááááááá!

 10. Helllo FAZÉK!!!!
  Nagyon szurkolok neked és bízok benne hogy jó helyezéssel térsz majd haza.Elég sokan kimentek szurkolni Szombathelyről és Körmendről is,ők helyettünk is ordítanak majd neked élőben:)
  Mindent bele!Nati és a Juci+a többi floorballos leányka
  HAJRÁ FAZÉK!HAJRÁ MAGYAROK!

 11. Szia Robi!

  Üdv Szombathelyről!

  Nagyon becsülöm Benned, hogy Itt vagy. Hogy megtettél mindent, hogy bizonyíts. Különleges és nagyon elszánt sportoló vagy. Nem érdekel, ki mit mond. Hiszek, hiszünk Benned sokan… Nagyon sokan. Azt kívánom Neked, hogy tudd azt a teljesítményt nyújtani, ami Benned van. Kevesen hitték, hogy itt leszel. De most Itt vagy. És Te vagy A Legjobb!!!

  Üdvözlettel és Tisztelettel: Czirók Tamás

 12. Marianna undorító hogy itt is politizálsz, pfujj.. nem értem mi köze van ennek az egésznek Robi teljesítményéhez vagy a történtekhez.. Egyébként pedig tudomásom szerint ezzel az aljas hozzászólással rossz ajtón kopogtatsz Robinál 😀

 13. Nagyon szorítunk neked! Veled vagyunk lélekben!
  Hajrá BóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóY!
  Csá boy!
  Zozó, Ica, Fanni!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.