Most alszom egy nagyot

Először is köszönök mindent. Köszönöm Szombathely polgármesterének, dr. Ipkovich Györgynek és köszönöm Szombathely alpolgármesterének, barátomnak, Czeglédy Csabának, hogy mellettem álltak, segítettek és bíztak bennem. A családom, barátaim, a klubom végig ott volt mellettem, nekik is csak hálával tartozok.

Belemehetnék komoly elemzésbe, boncolgathatnék megmagyarázhatatlan dolgokat, de nincs kedvem ezzel foglalkozni. Döntős vagyok az olimpián egyedüli magyarként.

Sok mindenért kárpótolt ez a mai selejtező, ott vagyok a legjobbak között. Jöhet a döntő, felszabadultan versenyezhetek, jócskán túlteljesítettem már mindent, ami reálisan elvárható volt tőlem.

Nemrég értem vissza a faluba, hihetetlen fogadtatás várt, mindenki gratulált, ölelgetett. Nagyon boldog vagyok. Most alszom egy nagyot, sok mindent kell rendeznem magamban.

57 hozzászólás “Most alszom egy nagyot” bejegyzéshez

 1. Robi – hétfőn születésnapod lesz és még Te adtál nekünk ajándékot!!?!! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK ÉS HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!

 2. Drága Robi!
  Elöször is nagyon örülünk mindannyian , hogy sikerült a döntöbe jutni, már az elsö naptol olvasom irásaid,de most igazán izgalommentesen irhatok neked!
  Sikerült!
  Innen pedig bármi lehet ,reméljük igazán kipördül a kezedböl a diszkosz a döntöben!
  Gratulálunk , szoritunk !
  Egy család akik 3500km-re Szombathelytöl is szoritanak neked a Közel-Keletröl!!!

 3. Mutasd meg a világnak, hogy”KI A KIRÁLY”!
  Az jó, hogy vannak még olyan versenyzők akik a múlton rágódnak, hiszen ezek az emberek félnek tőled! A félelem pedig elgyengíti őket téged pedig erőssé tesz! Szerintem eredménytől függetlenül a legnagyobb dolgot már végrehajtottad. Felemelt fővel kimentél az olimpiára és kiálltál a világ elé. Mi veled vagyunk nagyon-nagyon sokat a többi meg le van ejtve! Üdv:Breki Tatabányáról

 4. Szevasz Szúnyog!

  Nekem elégtétel ez a selejtező a két sumákkal szemben… Megérdemelték, mintahogy a döntőt te. Mutasd meg, hogy nem lehet leírni! Ahogy az Oszi szokta modani: “Nagy versenyre csak eljutni nehéz, ott már bármi lehet…” Hozd ki magadból a maximumot, aztán elég lesz amire elég lesz! Mindent bele Bajnok!

  Rambó

 5. Bravóóóóóóóóóóó Robi!
  Megmutattad, hogy TE vagy a legjobb!
  A döntőbe még 3 métertt rápakolsz és akkor……!
  Gyerünk, mindent bele.
  HAJRÁ ROBI!!

 6. Robi! Gratulálok! Én is úgy megölelgetnélek, hihetetlenül örülök hogy bejutottál a döntőbe, igazi elégtétel ez, szép volt!!! A kitartásod fantasztikus, le a kalappal előtted, jöhet a jutalomjáték 😉
  Csak így tovább!

 7. Szia ROBI.
  Nagyon nagyon gratulálok ehhez a csodálatos eredményhez és még a döntőben ennél is jobbat és nagyobbat kívánok.Megmutattad a kételkedőknek hogy miért van ott a helyed az olimpián.Ez már egy nagy eredmény.Dooooobbbbbbbbbbbbbjjjjjjjjjjjjj egy hattttttttttttttttttttalmassssssssssssat a döntőben.
  Egy nagy sikert kívánok.

 8. Szevasz Bajnok!

  Amiért ott akartál lenni ezen a tornán az már teljesült is.
  Csak gratulálni tudunk érte.
  – de nehogy megelégedj ezzel, hiszen most már csak azt kell megtenned amiben amúgy is te vagy a legjobb (alázatosan viselni és viseltetni)
  – csak a legjobbakat, a legjobbaknak.

  Lala, Győr és mindenki aki ezen sorokat olvasni tudja mind-mindannyian szorítunk, de nagyon!!!!!

 9. Hajrá bóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóy!

 10. Üdv.Barátom!
  Nagyon örülök neki hogy döntős vagy!
  Meg fogod mutatni a világnak hogy igenis szépen csillog az arany!
  Jah!!! A magyar “szúnyog” nagyot csíp!!! 🙂
  Hajrá Szúnyog!

 11. Boy SUPER vagy!!!!! (Nagyon “sajnáljuk” a két sumák és inkorrekt “kolléga” szereplését….. LoL!!!!)
  No görcs, Te már nyertél!!!! RELAX!!!!!!
  (És annak is örülünk, hogy ÚJRA ennyien melletted vannak!!!!! Ja, ha megy a szekér……)
  Nem baj, most megint sok barátod lesz!!!!!!

 12. Szia Robi!!Én már 4 éve is csak neked szurkoltam,5 éve is meg ki tudja mióta!! Most azért drukkoltam,hogy kijuss az olimpiára és a csapat tagja legyél!!Aztán tessék,megmutattad a világnak,hogy ott a helyed és nem lehet téged leírni!!Büszkék vagyunk rád!Jobban tisztellek,mint bárki mást!!!Az erő veled van!!Hajrá!

 13. Szia Robi!
  Büszkék vagyunk Rád!
  Megcsináltad!Veled örül egész Szombathely!
  Köszönjük neked a döntőt!
  Hajrá és mindent bele!

 14. Kedves Robi!

  Nagyon örülök, hogy sikerült ilyen szép teljesítményt nyújtanod.
  Azt kívánom, hogy győzzz!!!! Vidd el azt a gyönyörűen csillogó arany medált!!

  Szurkolok neked!!!! Hajrá!!! Mutasd meg nekik!!!!

  Üdv: Krikisz

 15. Szia Szúnyog!
  Nekünk Te vagy a KIRÁLY, Te vagy a BAJNOK!
  Veled van Szombathely, Magyarország és az egész VILÁG!
  Drukkolunk Érted!
  HAJRÁ FAZEKAS ROBI -A LEGNAGYOBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 16. Ma a Fő téren fotóztam és két helyen is Te voltál a téma, amikor arra jártam. Az egyik a szökőkút melletti pad, ahol a három zsebrádiós nyugdíjas magyarázta egy fiatalabb férfinak, hogy megcsinálta ez a Robi gyerek és az egyikük még a markát is dörzsölgette, a szemében pedig tűz ragyogott, ahogy a versenyről beszélt.

  A másik helyszín pedig a tulipánfa mellett, ahol babakocsis anyukák beszélgettek. Az egyik nagy rajongód, azt kivettem a szavaiból.

  Fazekas Róbertet tm tudósította Szombathelyről. 😀

 17. Üdv te Pekingi VASI VAS EMBER!!

  Kitartás,küzdelem,emberségből:10-es és ezt a 10-et tedd hozzá a 62,64-hez és dudold a Himnuszt megint.
  SZOMBATHELY EREJE a dobókörbe is veled lesz!!
  Üdv: Norbi

 18. Nagyon drukkolok neked Robi!Az Athéni győzelmedet megkönnyeztem,most boldog vagyok,hogy újra döntőbe jutottál!Megmutattad,hogy talpra tudsz állni,most mutasd meg azt is,hogy esélytelenül is pontot,vagy érmet szerzel:-)(de ha nem jön össze az én családom,és a magyarok töbsége akkor is büszke lesz Rád!)
  Hajrá Robi!!

 19. Gyerünk Robi!
  Az egész ország Veled van! Ezt érezni fogod, amikor a döntőben jó messzire hajítod majd a diszkoszt. Talán olyan messzire, mint még Te magad sem gondolnád! De az igazi sportteljesítményt Te már megcsináltad, amikor a padlóról felállva önerődből idáig visszaküzdötted magad. Mert Te akkor is megcsináltad, amikor szinte mindenki ellened volt. Gratulálok hozzá, igazi sportember vagy!

 20. Gratula Robi!Megmutattad ezeknek a kepmutato pa…toknak!Nagyjabol a komlett kinai es amerikai csapatnak el lehetne venni az ermet.Tuti tisztan erek el sorban a vilagcsucsokat:)Negy eve Nemetorszagban neztem a döntöt,most is ott vagyok.A többit mar tudod…Verd meg ezeket a purikat!Hozd haza az aranyat!Hadd szaladgaljon az Ipkovits mezitlab a Fö teren:)

 21. Nagyon sokan szurkolunk Neked, már azzal is nagy dolgot tettél, hogy nem adtad fel, és újra ott lehetsz a legjobbak között! Én négy éve sírtam és dühöngtem, hogy elvették Tőled és Adriántól az érmet, remélem, most örömömben sírok, amikor Neked szól majd a Himnusz!
  Az Olimpia első napja óta várja egy pezsgőt a hűtőben az első aranyérmet. Eddig sajnos nem került rá sor, remélem a Te egészségedre repülhet a dugó! Dobd ki a diszkoszt a stadionból!

  HAJRÁ ROBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 22. Fantasztikus eredmény, hihetetlen amit csináltál. Ilyen 4 év után és ilyen körülményekkel döntőbe jutni felér 10 olimpiai bajnoki címmel! Már bebizonyítottad, hogy TE VAGY A LEGJOBB!!! Egyenlő feltételek esetén fél kézzel lenyomnál mindenkit a döntőben:) Sajnos ez nem fog bekövetkezni, de az erkölcsi győztes TE vagy, a sok képmutató meg bekaphatja 🙂 Sok sikert a döntőre , az eredmény nem fontos.

 23. Robi Gábort ha tudod vigasztald meg kár,hogy szegény beteg.Neked meg sok sikert ,milyen sok barátod van nahát!!!!!Jól megmutattad annak aki kételkedett, lebegjen a szemed előtt,hogy most milyen képet vágnak.Adjon ez erőt a továbbiakban.

 24. GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  A döntőhöz zavartalan készülést, jó időt, nyugalmat és egészséget kívánok. Na meg amit a sportolók szoktak ilyenkor. Tudod? Kéz és láb…….

 25. Gratulálok!!!!
  Magyarország mögötted áll!!!
  Egy emberként szurkolunk Neked!!!
  De Te már így is bajnok lettél a szemünkben!!!
  Szuper vagy Robi!!!!

 26. Kedves Robi!

  Kérlek fesd fel a diszkoszodra a T-m… logóját! Hidd el azt nagyon messze el fogod dobni.
  Mindent bele! Csak Te számítasz, senki más!

  Győztes vagy!

 27. Szia Robi! Gratulálok!!!!! Akárhogy is fáj TE vagy a király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A T-Mobil és EGYESEK pedig menjenek a f…..ba!!!!!!!!!!!!

 28. Buszken mutathattam mindenkinek itt Miamiban, hogy NEMCSAK magyar versenyzo akit latnak, hanem ugyanugy szombathelyi mint EN!
  Mindenki drukkolt Neked ( egy picit miattam is..). Oriasi szereples volt! Igy tovabb Robi!!
  Whooowhaaa!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.