Stopper – Korrekt anyag Robi ügyéről

Tegnap este a Hír TV Stopper című adása hosszasan foglalkozott a Robi körül kialakult ügyel. Korrektül. Mindkét felet meghallgatva, a dolgot több szempontból megvilágítva. Tényleg rendben volt.

 

A műsorban rögzítették Fazekas legnagyobb dobását, majd lemérték: 69 méter, 10 centiméter. A dobást és a mérést is megmutatták, ami természetesen semmiképpen nem hivatalos.

 

69 méter, 10 centiméter. Könnyen lehet, hogy Fazekas Róbert utolsó dokumentált dobása tehát a londoni olimpián érmet, sőt aranyérmet ért volna.

2 hozzászólás “Stopper – Korrekt anyag Robi ügyéről” bejegyzéshez

  1. Mindannyian levették a kezüket, “ők nem hibásak, mi nem ismerjük ezt az embert, így van, az ilyet el kell tiltani egy életre”. A munkájától. Annyira sajnálom, hogy ilyen emberek egyáltalán léteznek. Ez az eset meg egyáltalán nem véletlenül következett be. Valaki(k) így rendezték, nem lehet ellenük semmit tenni, mert csak és kizárólag ő járhat rosszul. Példaképnek kéne lennie, tényleg foggal-körömmel megtett mindent, olyan tulajdonságai vannak, amikről álmodni sem mernek egyesek. Kitartást, erőt kívánok. Nem tudom jobban kifejezni együttérzésem sajnos, pedig írhatnék oldalakat, hogy mekkora…

    Egy őszinte ember

  2. Robi! Válts állampolgárságot, minél hamarabb, nem kéne szerintem sokáig keresni olyan országot ahol szeretnék ha őket képviselnéd. Akkor nem tud majd kibaszni veled senki a magyar sport jóakarói közül.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.