18 hozzászólás “Közlemény” bejegyzéshez

 1. Rohadt magázs az egész világ, és az atlétikai szövetség is. Nem hogy lélekben támogatnák a sportolókat,hanem inkább áskálódnak, kétes híreket juttatnak el a sajtónak. A sajtó pedig egy hírhajhász, megölnék az anyjukat egy jó hírért. És ilyen szemét emberek törnek pálcát egy sportoló fölött, aki az életét a sportra tette föl.Hajrá Robi! Szorítunk érted mi Szombathelyiek.

 2. Kíváncsian várom a vizsgálat eredményét, és mélységesen csalódott leszek, ha nem lehetnél ott az olimpián. Hihetetlennek tűnik, hogy a 2004-es botrány után elkövetnél egy ilyen hibát. Nem hinném hogy továbbra is olyan lelkesen tudtad volna folytatni a munkát, a felkészüléseket.Szúnyog én Neked hiszek!Ott kell lenned Londonban! Győzünk ugye? Ünnepelni akarok a Fő téren!

 3. Én csak egy egyszerű, falun felnőtt asszony vagyok.
  de a rádióban reggel azt mondták: a magyar atlézikai szövetség, meg az olimpiai bizottság, függetlenül a b teszt eredményétől, Fazekas visszavonhatatlan döntés eredményeként nem mehet londonba.
  Én a helyében mennék sörözni, meg a tengerre.

 4. Biztos nem Robiról van szó, hiszen a MOB szerint a versenyző maga kérte a B-próba elvégzését. Robi pedig azt mondja, hogy nem kapott hivatalos értesítést. Miről is? Hogy nem mehet Londonba, hogy eljárás indult vagy hogy találtak valamit? Mert nem mindegy…

 5. Robinak lehet szurkolni. A tény viszont az: nincs ott az olimpiára utazó emberek között. Másra nem lehet következtetni, mint honosítják az amerikaiak. Egyébként is ők azt mondták, ha a WADA egyetlen versenyzőjüket is “megfogja”, mindenki hazamegy. Nincs más hátra csak a honosítás.

 6. Láttam a szemeid mikor mesélted a terveid! Én tudom, hogy milyen kitartás, lelkiismeretes munka áll mögötted! Hajrá Boy! A legjobb vagy, igy is, ugy is!

 7. Kinek állsz ennyire az útjában?
  Nem tudom elhinni hogy igaz ez a hir,ezért csak arra tudok gondolni hogy valakik nagyon nem akarják hogy ott legyél az Olimpián.
  Mi drukkolunk neked!

 8. Én sem hiszem,h. egy ember kétszer belelép ugyanabba a szarba,,,,,itt más van mögötte,nagyon nem akarják h. ott legyél,sajnálom……..

 9. Csak az tudom mondani, amit az előttem lévő hozzászólók irtak. Miért csinálják ezt veled Robi? Tényleg, kinek állsz az útjában? Nagyon szurkolok neked, hogy be tudd bizonyítani az ártatlanságodat. Nagyon szurkolok neked. Sok sikert és kitartást!!

 10. Szia robi!én is diszkoszvető vagyok mint te,csak még serdülő vagyok,és még csak a forgást tanulgatom.remélem leszek olyan jó mint te.és mint minden más értelmes ember,hiszek én is abban hogy nem doppingoltál újra.nagyon szar volt a kedvem amikor a híradóban hallotam hogy nem mehetsz londonba.és sajnáltam hogy nem mutathatod meg hogy nagyjon ó vagy szerek nélkül.csak egy szer kell neked…a diszkosz 😀

 11. Bocsánat.előzó hozzászólásomban rosz helyre került “j” betű valahogy miközbe javíthattam,átfogalmazgattam a szöveget. Javítás: “nagyon jó”*

 12. Robi, ha hivatalossá válik hogy vége, ki kell állni, és beszélni kell. Nem az RTL Klubnak, nem a TV2-nek, a Blikknek, hanem olyanoknak, akik az igazságra kíváncsiak. Sok kétesen értelmezhető dolog történt 2004 óta, de MI 2012-ben is szurkolni akartunk Neked, Nektek Londonban, és nagyon úgy néz ki, hogy ezt most valaki elveszi tőlünk. Borítani kell a bilit ha úgy alakul, mert bár mindegy hogy melyik irányból, de valaki biztosan a pofánkba hazudik.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.