Otthon, édes otthon!

Két hét edzőtábor után szerencsésen és főleg jó formában tértek haza Splitből szombaton este a dobók. Annus Adriánt kértük egy rövid értékelésre.

– Szerintem életem, de edzőként mindenképpen az eddigi legjobb táboromon vagyok túl – mondta a tréner. – Közhelynek számít, de tényleg sikerült elvégeznünk azt a munkát, amit elterveztünk. Csupán Tamara hagyott ki pár edzést sérülés miatt. A többiek egészségesek voltak és az időszakhoz képest jó formában vannak.  A méter egyedül Kürthy Lajosnál lehet érdekes, hiszen ő rövidesen megkezdi a fedett pályás versenyszezont, ahol 3-4 versenyen lesz lehetősége teljesítenie a 20 méteres szintet a törökországi világbajnokságon való részvételhez. Csalódott lennék, ha ez nem sikerülne.

Annus Adrián elmondta azt is, hogy végig jó idejük volt és cseppet sem búslakodik amiatt, hogy hétfő-keddet leszámítva itthon sem kell a mínuszokkal birkózni.

A csoport legközelebb februárban megy edzőtáborba, akkor is Splitbe és akkor is két hétre.

A horvátországi élményekről rövidesen Fazekas Róbert, Kürthy Lajos, Savanyú Péter, Hudi Ákos és Tamara Apostolico is beszélni fog a fazekas.blogin.hu-n.

Értesülj gyorsan a hírekről, versenyeredményekről. Klikk és like!