Közeleg a világbajnokság

Régen írtam ide. Sokan mondták, éppen itt volt az ideje. Tegnap ismét teremben edzettem. A Haladás VSE, a Vasi Korpusz Kft. és a SZOVA Zrt. megteremtette annak lehetőségét, hogy a munkacsarnokban is tudjak edzeni. Ez nagyon fontos. Hideg van kint, nem úgy működnek az izmok, valósággal ráfagy a kezem a diszkoszra. A teremedzésnél nyílván nem tudok „méterre” dobni, de remek lehetőség, hogy a technikai dolgokat gyakoroljam.

Ez a lehetőség még akkor is nagyon fontos nekem, ha rövidesen Splitbe megyek edzőtáborozni ahol nyílván sokkal jobb az idő és nyugodtan tudok kint is edzeni.

De itt most minden edzésnek, minden dobásnak jelentősége van. Fontos, hogy minden tréningen a maximumot nyújtsam.

 

Közeleg a berlini világbajnokság.

 

Hogy mik a céljaim? Kérdezik sokan. A pekingi 8. helynél előbbre lépni, ez egészen biztos. Holnap ennél részletesebben is beszámolok, de ma lesz egy sajtótájékoztató, ami előtt nem szeretnék semmit kifecsegni, mert az újságírók nagyon érzékenyek. 🙂 Szeretnek mindent ők megtudni először.

6 hozzászólás “Közeleg a világbajnokság” bejegyzéshez

 1. Azt hiszem Fazekas emberi dolgairól mindenki példát vehetne. Méltósággal viselte a meghurcoltatást és még talpra állni is volt ereje. Le a kalappal. Nekem mint jobboldali ember elég szomorú kimondani, de ebben a városban ha nincs Czeglédy, akkor nincs sport egyáltalán?

 2. Szia Robi!
  Örülök annak, hogy megteremtettek számodra minden lehetőséget arra, hogy egyre jobb legyél. Grat. a szakmai stábnak is!
  Szorítok, hogy a nyakadba kerüljön az első magyar atlétikai aranyérem!

 3. Szia Robi,

  örülök az új edzés lehetőségnek! Sikeres felkészülést kívánok, és azt, hogy ahogy eddig, úgy ezután se add fel!!!

 4. Helló Robi!
  Nagyon örültem amikor arról olvastam,hogy sikerült az edzési lehetőségeket megteremteni
  számodra.Megérdemled ! Kívánom hogy a nagy álmod valóra váljon! Sikerülni fog,meglátod!
  Sok sikert és nagyon jó felkészülést!
  Sokan szurkolunk Neked!

 5. Ebben a városban a legtöbben csak dumálnak, hogy tenni kellene valamit, de nem tesznek. Páran lenyúlnak mindent, amit csak tudnak, és leszarnak mindenkit és mindent. És vannak egy-ketten, akik tesznek. Hagyni kellene őket.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.