Kezdődik az edzés, kezdődik a blog írás

Ismét itt vagyok. Folytatom a blog írást. Üdvözlöm Önöket.

Sokan kérdezgették tőlem, miért nem folytatom az internetes naplómat. Nem gondoltam volna, hogy a munkával teli, melós hétköznapok is érdekesek lehetnek.
Mert igen, elkezdődött a munka, amelynek gyümölcsét a berlini világbajnokságon szeretném begyűjteni. Lassan egy hónapja edzek. A Haladás VSE edzőtermében és a Galaxy fitneszteremben birkózom a súlyokkal. Ezen a téren komoly változás állt be az edzésmunkámban. Az erősítő edzésekben Füzi Gábor segít, aki az Amerikai Egyesült Államokban tanulta a mesterséget. Rengeteg újítást vetettünk be, megmondom őszintén, már érzem a pozitív hatását.

A vezetőedző természetesen továbbra is Vida József. Irányításával – ahogy évek óta, tehát most is – november utolsó hetének hétfőjén kezdjük el a dobásokat. Amíg a betegségéből lábadozó Annus Adrián nem tud edzeni, ő is tagja lesz a szakmai stábnak.
Örülök, mert olyan körülmények között dolgozhatok, amiről a legtöbb magyar sportoló csak álmodhat. Erről majd később írni fogok részletesebben. De tényleg, ideális minden. Csapatot szervezhettem magam köré. Mindenkinek megvan a maga feladata és úgy látom, mindenki komolyan is veszi azt.

Sárai Gabriella streching edzéseket tart, ahogy teszi azt hosszú ideje. Buza Szabolcs pedig masszőrként csatlakozott hozzánk. A kommunikációért, a médiával való kapcsolattartásért továbbra is személyi titkárom, Pál T. Gábor a felelős.
A világbajnokság augusztusban lesz. Addig még sok munka vár rám. Bizakodó vagyok.

Köszönöm mindenkinek a biztatást. Ha van kedvük, nézzenek vissza a blogomra.