Kezdődik az edzés, kezdődik a blog írás

Ismét itt vagyok. Folytatom a blog írást. Üdvözlöm Önöket.

Sokan kérdezgették tőlem, miért nem folytatom az internetes naplómat. Nem gondoltam volna, hogy a munkával teli, melós hétköznapok is érdekesek lehetnek.
Mert igen, elkezdődött a munka, amelynek gyümölcsét a berlini világbajnokságon szeretném begyűjteni. Lassan egy hónapja edzek. A Haladás VSE edzőtermében és a Galaxy fitneszteremben birkózom a súlyokkal. Ezen a téren komoly változás állt be az edzésmunkámban. Az erősítő edzésekben Füzi Gábor segít, aki az Amerikai Egyesült Államokban tanulta a mesterséget. Rengeteg újítást vetettünk be, megmondom őszintén, már érzem a pozitív hatását.

A vezetőedző természetesen továbbra is Vida József. Irányításával – ahogy évek óta, tehát most is – november utolsó hetének hétfőjén kezdjük el a dobásokat. Amíg a betegségéből lábadozó Annus Adrián nem tud edzeni, ő is tagja lesz a szakmai stábnak.
Örülök, mert olyan körülmények között dolgozhatok, amiről a legtöbb magyar sportoló csak álmodhat. Erről majd később írni fogok részletesebben. De tényleg, ideális minden. Csapatot szervezhettem magam köré. Mindenkinek megvan a maga feladata és úgy látom, mindenki komolyan is veszi azt.

Sárai Gabriella streching edzéseket tart, ahogy teszi azt hosszú ideje. Buza Szabolcs pedig masszőrként csatlakozott hozzánk. A kommunikációért, a médiával való kapcsolattartásért továbbra is személyi titkárom, Pál T. Gábor a felelős.
A világbajnokság augusztusban lesz. Addig még sok munka vár rám. Bizakodó vagyok.

Köszönöm mindenkinek a biztatást. Ha van kedvük, nézzenek vissza a blogomra.

6 hozzászólás “Kezdődik az edzés, kezdődik a blog írás” bejegyzéshez

 1. Szia Robi!
  Jó hogy ismét hallunk rólad, készülj a világbajnokságra, minden jót kívánok neked.
  Nem zavarlak tovább, szia!

 2. Szia Robi!
  Úgy érzem a sztárbox második szereplése után kénytelen vagyok felháborodásom kapcsán hozzászólni a történtekhez.Szeretném tudtodra adni, lehet hogy megfeletkeztél arról hogy egy ország büszkesége vagy. De ezzel a szerepléseddel csak lejárattad magad. A legrosszabb az hogy hagytad magad pedig ki is üthetted volna.Remélem lesz egy visszavágó ahol olimpikonhoz méltóan fogsz kiállni a ringben.Ha a diszkoszvetésre is igy készülsz jobb ha nem is mész sehova.

 3. Szia Robi!

  Ez az első alkalom, hogy olvastam a blogodat, és nagyon jó, hogy van! Büszkék vagyunk Rád, és Te is legyél büszke magadra. Aki nem így tesz, azzal szivesen elbeszélgetnék…
  A Növényi-boxolásról csak annyit, hogy szerintem abszolut nincs mit szégyelni rajta, nem vagytok egy “súlycsoport”. 40 év küzdősport áll Norbi mögött, mindenkit ismer, tudta ki segítsen neki a felkészülésben. Teljesen más az izomzata, és neki ez az igazi közege. Viszont ha 1-2 horgod betalált volna, nem lett volna ilyen egyértelmű a győzelme. Most is igazi sportember voltál!
  Kitartást kívánok Neked és Adriánnak a VB-re való felkészüléshez!

 4. kedves Robi, egyszer találkoztunk debrecenben, akkor még Kővágó Zolinak segítettem.
  Szurkolok a sikeres felkészülésedért, jó munkát kívánok. Engem szakmai szempontból nagyon érdekel a felkészülésed, van-e publikus edzésed?
  Üdvözöl szauer pali.

 5. Szunyog, te vagy a legjob!!
  Tarts ki had izguljunk még érted a további versenyeken, melletted állunk, és reméljük sok aranyat hozol még nekünk!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.