Holnap már a Savaria Karneválon leszek

Nagyon sajnáltam ma, hogy nem mentem ki a Madárfészekbe. Czukor Zoli fantasztikus volt. Írtam már róla korábban, hogy vele, a 46 éves gyaloglóval lakok egy szobában. A tévében megnéztem ma a versenyét. Amikor negyvenhatodikként beért a stadionba és a hangosbemondó bemondta, hogy a 46 éves gyalogló 46. lesz az olimpián, százezer ember tapsolt felállva. Fantasztikus Zoli sportemberi nagysága, ennyi idősen ilyen melegben, ilyen páratartalom mellett 50 kilométert gyalogolni, hatalmas teljesítmény.

Most néztem, szintén a tv-ben a kajak-kenut. Ebben a pillanatban lett olimpiai bajnok Vajda Attila. Nagyot üvöltöttem. Gratulálok neki.

Mára már nincs különösebb programom, tévézek és elmegyek vásárolni. Aztán éjszaka indul a gépem, reggel hatra Budapesten vagyok. Holnap este pedig már a Savaria Karneválon vagyok. Tudom, hogy sokan olvassák a blogomat, akik nem vasiak, nekik is csak ajánlani tudom, hogy jöjjenek el erre a fantasztikus forgatagra.

Alig várom már, hogy otthon legyek és találkozzam azokkal, akiket szeretek, bár ennek az olimpiának minden perce öröm volt nekem.