A helyszínen szurkolok a magyar kézis lányoknak

Ma egész nap csak pihengettem. Tegnap kint voltunk a szurkolói faluban, ott volt egy kis élménybeszámoló. Abszolút jól fogadtak. Aki ért a sporthoz, az tudja, hogy ez mekkora teljesítmény volt. Én is nagynak értékelem. Most úgy gondolom, hogy egy centit nem tudtam volna javítani, kidobtam magamból, ami bennem volt. Aztán pedig elmentünk, megünnepeltük a versenyt. Nagy buli volt.

A térdemet folyamatosan kezeltetem lézeres terápiával, mert eléggé fáj. Orvossal ugyan még nem tudtam beszélni, de szerintem nem komoly a sérülésem, a fájdalomcsillapítóra elég jól reagál.

Ma este elmegyek, megnézem a kézis lányokat az oroszok ellen.

Holnap délelőtt pedig bemegyek a városba, picit szétnézek, meg az otthoniaknak akarok venni egy-két cuccot.

A tervek szerint szombaton hajnalban érek haza.

21 thoughts on “A helyszínen szurkolok a magyar kézis lányoknak”

 1. Vigyél egy-két diszkoszt is a mérközésre, próbáld meg eltalálni az orosz csajok fejét!Ha valaki meg szól érte mond azt hogy repülő csészealj! Mészáros István

 2. Kedves Robi!
  Ezt jól elnéztem!!
  Jártam az oldaladon és írtam is, csak a szülinapi gratulációt hagytam ki! Hiába ez már a korral jár. Nézd el ezt egy 60 éves nyugdíjasnak és fogadd el most!
  Betöltötted a Krisztusi kort, a Jó Isten éltessen még nagyon sokáig egészségben, boldogságban, minden Téged szerető, Neked szurkoló barátod örömére!
  Szeretettel ölellek Drotár Ferencné Judit Budapestről
  u.i. A lelkem ott lesz Veled szombaton hajnalban Szombathelyen.

 3. Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy nem merült fel benned Robi, hogy 4 éve be kellett volna ismerni a doppingolást?

  Ha akkor ezt megteszed, akkor most csak egy “csóró magyar sportoló” lennél, aki olcsó szerekkel lenyomta a világ drága szerekkel doppingoló részét.
  Így viszont most sokan egy gátlástalan, hazug csalónak tartanak, akiben annyi gerinc nincs, hogy legalább miután megbukott igazat mondjon. Egyszerűbb lejáratni a fél világot (doppingellenőrök, Wada, szövetség, Szombathely, az ország..), mint elismerni, hogy nem vagy tökéletes.

 4. Szia Robi! Ezzel a szép eredményel sikerült arcon köpnöd a MOB-ot és a Wada-t !!! Büszkék vagyunk rád!!! Remélem Londonban újra láthatunk.

 5. Csak gratulálni tudok Fazekasnak. Nem kis gödörből állt fel (sérülés, pénzhiány, időhiány, kiközösítés) A rossznyelveket megnézném hogy lettek volna képesek fele ennyire, csak a mocskolódó szöveg megy és közben azt sem tudják miről beszélnek. “Napjaink”-ban pedig ilyen agyatlanok hangját meg sem kell hallni. Sok siker és erőt kívánok Londonig.

 6. Kedves Robi,
  Gratulálok. Jó volt újra látni. A magyar küldöttség legragyogóbb helyezése a Tiéd!
  Jó utat hazafelé! A legjobbakat!
  Andi

 7. Lehet vitatkozni bizonyos dolgokon, de azt gondolom, hogy Fazekas Robi teljesítménye vitathatatlan! Hatalmas sportember, óriási szívvel és küzdeni akarással! Aki beleesik egy ekkora gödörbe és utána feláll, leporolja a ruháját és tovább megy az óriási nehézségek ellenére is, azt-az embert nagyon meg kell becsülni!

  Részemről megemelem a kalapomat Fazék előtt, aki véleményem szerint a következő olimpián már ismét Aleknáékkal vetélkedik szó-szoros értelemben…

  És, hogy vannak rosszmájú emberek?

  Ja kérem… A jelen teljesítményt kellene elismerni, nem egy sok évvel ezelőtti (labilis lábakon álló)botrányt emlegetni.

  Ez a sportteljesítmény vitathatatlan és nem veheti el senki!

  A “kokszról” pedig csak egy mondat erejéig:

  Ha én a világ összes bogyóját bekapkodnám még akkor sem érnék el egy sportban olyan szintre, hogy -nem a világon-, hanem csak az utcában valamilyen sportban az első legyek… 🙂 De talán a tizedik helyre sem lenne elég… :):)

  Gondolom “napjaink” nickname-en nyomuló barátunk is hasonlóképpen van ezzel… 🙂

 8. Azért az felvidított, hogy a nagy szponzor és a favorizált versenyzők ellenére (a döntőben) csak egy legény volt talpon a vidéken… 🙂

  Egy “vazsi” fiú, aki nagyon tud valamit… :)))

  Hajrá Robi!

  Így tovább…

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.