Fáj a térdem, de talán nem vészes

Amint már mondtam, tegnap az olimpiai faluban nagyon örültek neki, hogy bejutottam a döntőbe. Úgy vettem észre, hogy kellemes meglepetést okoztam ezzel mindenki számára. Rengetegen gratuláltak. De tudom jól, hogy ettől még senki nem fog a levegőbe dobálni. Kedden megpróbálok mindent kihozni magamból, veszíteni valóm nincs.

Tegnap a verseny után kimentünk a városba egy sportszergyártó céghez, ahol szereléseket kaptunk. Utána ettem egyet, aztán lepihentem. Láttam a 100 méteres síkfutás fináléját is. Elképesztő, amit Usain Bolt művelt.

Ma egész nap csak pihengettem, most terveztem, hogy kimegyek egyet súlyt emelni, úszni. Aztán megnézem Pars Krisztián döntőjét a tv-ben. Van ugyanis egy zárt láncú tv a faluban, ahol minden sportágat külön meg lehet nézni. Én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy Krisztián odaér a dobogóra.

Este pedig azt hiszem gyúratok egyet. Eléggé fáj ugyanis a térdem, de talán nem veszélyes, lézerrel kezeltetem.

27 hozzászólás “Fáj a térdem, de talán nem vészes” bejegyzéshez

 1. Jól van Szunyog ne add fel!
  Sajnos az élsport része,hogy néha fáj valami itt-ott. Ezt úgy is tudod.
  Sokat beszélünk rólad a haverokkal és a családdal. Mindenki kortól és nemtől függetlenül már most nagyon büszke rád! Megmutattad minden rossz akaródnak,hogy miként áll talpra minden idők legjobb magyar diszkoszvetője!
  Csak így tovább! Szorítunk neked, és veled vagyunk!
  Zozó, Ica, Fanni

 2. Majd elfelejtettem valamit! Remélem ezek után megválogatod,hogy melyik szolgáltatónál vásárolsz mobilt és előfizetést!
  Arra már lenne egy tippem,hogy melyikhez ne menj! Nyugi megint eljön az idő(remélem nagyon hamar) amikor pitizni fognak neked!
  Üdv: zozó, ica, fanni

 3. Nagyon gratulálok, igenis a döntőbe kerülés igazolja, hogy nem adta fel, óriási eredmény.Nem örömteli a fájós láb, de ez az olimpia valahogy a sportágak támogatási hiánya miatt nehezen megy.Nagyon fogok,fogunk szurkolni, úgyis tudom, hogy a sportolók , Ön is, mindent beleadnak.Ha sikerül kiemelkedő érem is lehet, ha nem, az idén már a döntőbe kerülés is enyhít a döbbeneten
  amibe amúgy keröltünk.De aki figyeli a magyar sport ellehetetlenítését, az csak a valós eredményeket konstatálhatja.Hajrá FAZEKAS!!!!!

 4. Kedves Fazekas Róbert! Érdeklődve olvasom napról-napra soraid és nagyon élvezem azokat. A döntőbe jutásodhoz gratulálok, de ez számomra nem volt meglepetés. És az sem,hogy a magyar média itthon nagyon elhanyagol.DE MI SZURKOLOK NEM !! Vagyunk ebben az országban elég sokan akik a tv előtt fogunk ordítani minden egyes dobásod után,hogy az a diszkosz minél távolabb érjen földet…és aztán fognak még téged magasra dobálni
  hajrá Robi!! Ancsa egy bihari kis faluból

 5. Kedves Robi!

  Lehet, hogy azóta sok minden történt, de előttem most is élénken ott él a pillanat, amikor egyik nap Adrián, másik nap Te kirobbanó formában ledobtátok az egész világot, ahogy azt előző este reméltük a családdal.
  Kívánom, hogy újra eljöjjön nektek ez a pillanat!
  Mindent bele kedden! Nagyon szurkolunk! Hajrá, Robi! Hajrá, Szombathely!

  Zolibacsi

 6. IGEN ! itt drukkolunk Neked. Ne foglakozz senkivel, bejutottál a döntőbe ! Kényelmesen, nyugodtan dobj egy nagyot. Szerezd visza az aranyadat !!!

 7. Kedves ROBI! Döntőbe jutásod alkallmából gratulálok NEKEDa Körmendi vasutas társadalom nevében is! Légy szives dobj egy nagyot! aTMobil meg mehet a f… ba! HAJRÁ SZUNYOG!!!!!!!

 8. Kedves Róbert !
  Tiszta szívvel szeretnénk sok szerencsét kívánni!
  Reméljük sikerül rácáfolni sok ember kishitű véleményére!
  Sok szerencsét kívánunk és nem mellékesen nagyon boldog szülinapot!

 9. Szia Robi!
  Bár minállunk még este 7 óra van, de ott már elmult éjfél, és az elsők között szeretnék neked nagyon sok boldog születésnapot kívánni.
  Szurkolunk neked a keddi versenyen. Minél nagyobb eredményt érjél el.
  Próbálj egy hatalmas nagyot dobni azzal a diszkosszal, oszt jó napot!

 10. Hy Robi!

  Az út, a feladat.
  A cél, ha megoldod.
  Aki megoldja, az etalon.
  Az eredmény, az jutalom.
  A példa, Te vagy.

  Tied a tiszteletem,
  ha ezt mondanák, nekem kevés volna.
  Legyen Tied a legjobb dobás,
  akkor elég lesz a dobogó.

 11. Robi! Mi sem egyszerűbb!!! 🙂

  A következőt kell tenned: ODAMÉSZ – NAGYLEVEGŐ – KONCENTRÁLÁS – PÖRGÉS – DOBÁS – ORDÍTÁS – FÖLDETÉRÉS – KIJELZŐFIGYELÉS – ISMÉT ORDÍTÁS ÉS ÖRÜLÉS A JÓ DOBÁSNAK – MI MEG KOCCINTUNK AZ EGÉSZSÉGEDRE! !!! :):):)
  HAJRÁ SZUNYOG!!! FIGYELÜNK, SZORÍTUNK, SZURKOLUNK!!! 🙂
  ternyákpeti, Kőszeg

 12. Gratulálok, hogy bejutottál a döntőbe és ezzel megmutattad ilyen gyalázatos körülények között is milyen eredményt lehet elérni. Gondol abba bele, hogy itthonról sokan szurkolnak érted és a dobásodat sok szurkoló próbálja megnyújtani. Mi ennyiben tudunk segíteni, kitartás!
  A pontszerzés és egy érem már ne is mondjam csodás lenne! Bízunk benned, kitartást és szurkolunk Bács-Kiskunban is!
  Már megmutattad a magyar sportvezetésnek, de egy nagy dobás MOB irányába méregből és tuti nagy dobás lesz! HAJRÁ ÉS MINDENT BELE! ERŐT IS KITARTÁST KÍVÁNUNK!

 13. Kedves Robi,
  nagyon szurkolunk neked!! Nagyszerű, hogy bekerültél a döntőbe, aztán kedden adj bele mindent, magadért, és csakazértis!
  Mutasd meg nekik!!!!!
  Kívánom, hogy a dobogóra állhass, és másnap a Nemzeti Sportban egész oldalas T-Mobil reklámon szerepeljen a fotód, “Gratulálunk, Robi!” felirattal! És fülét-farkát behúzva gratuláljanak, akik eddig bántottak!!
  HAJRÁ!
  Juca

 14. Robi!
  NAgyon , de nagyon szurkolok – szurkolunk neked . Remélem, hogy sérülés nem hátráltat . Várom már a keddet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 15. Szijjjja Robi!

  Egyáltalán nem lep meg….TE vagy a király!!!! Totál ismeretlenül, de szerintem mégis sikerült beletrafálnom abba, amit nem rég írtam rólad, Neked:)
  Születésnapod alkalmából: “kívánd, hogy mindaz, amit ma éjjel gondoltál, ugyanúgy igaz legyen, holnap, s holnapután….”

  Era

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.