Tele vagyok energiával és célokkal

Tegnap a közönségtalálkozó sajnos elmaradt. Félúton voltunk, amikor érkezett a telefon, hogy az egész csapatnak vissza kell mennie doppingvizsgálatra. Aztán kiderült, hogy csak az egyik futólányt keresték, de akkor már nem volt értelme ismét nekivágni.

Ma pihenő napot tartottam, a lazításra fektettem a hangsúlyt. Nemrég értem vissza a masszőrtől. Előtte pedig úsztam és gimnasztikáztam egyet a vízben, ahogy szoktam a versenyek előtt. Találkoztam többek között Gyurta Dániellel is, aki nemrég olimpiai csúcsot úszott.
Más nem is történt velem, egész nap pihentem. Ebédre csirke- és marhahúst ettem, de imádom a gyümölcsöket, úgyhogy abból is fogyasztottam.

Személyesen nem voltam kint eddig egy versenyen sem, hiszen én úgy gondolom, aki komolyan veszi a versenyzést, az addig nem megy ki a másik versenyére, amíg a sajátját le nem tudja. Nem szabad. Végigéled, izgulod az egészet, annak, akinek szorítasz a bőrébe képzeled magad és az könnyen a teljesítményedre mehet. Amikor Annus Adriánnal együtt versenyeztünk, akkor is így volt ez. Én soha nem láttam őt dobni, mert általában egy nappal az én versenyem előtt volt az övé.

Ma este kilenckor – ahogy eddig mindig – az olimpiai faluban csapatértekezlet lesz az atlétáknak. Igazából semmi komoly, csak a szokásos technikai ismertetéseket halljuk.

Holnap már ismét dobóedzést tartok. Furcsa érzések kavarognak bennem, ha eddig volt egy szemernyi kétségem afelől, hogy imádom-e a diszkoszvetést, az most végleg elillant. Tele vagyok energiával és célokkal.

Egyelőre még nem volt időm szétnézi Pekingben sem, de a versenyem után mindenképp szeretnék rá időt szakítani.

8 hozzászólás “Tele vagyok energiával és célokkal” bejegyzéshez

 1. Verseny után nem lesz időd, mert szétszednek a mgyar szurkolók az olimipai cím megnyerése miatt :)) De majd egyszer talán eljutsz majd még oda nosztalgiázni…

  Veled vagyunk, szurolunk Érted! Hajrá!!

 2. Szia Robi!Nagyon jó érzés belegondolni,hogy Vas megyei sportolók is kijutottak az Olimpiára!!!Büszke vagyok rád,és szurkolok neked,hogy megmutathasd az egész világnak mire vagy képes!!!Kivánom a számodra legjobb időjárást a versenyzéshez!!:)MINDENT BELE!!!!HAJRÁ MAGYAROK!!!!HAJRÁ ROBI!!!!!!!!!!!!!!

  Üdv:Gábor

 3. Gyerünk Robi, készülj csak, pihenj sokat és nyomd meg az edzéseket.
  Okozz meglepetést és bizonyítsd be mindnekinek hogy ott a helyed az élmezőnybe!
  Juss be a döntőbe, dobj egy nagyot és abból bármi lehet.
  Veled vagyunk, szurkolunk érted! A TV-be végig izgulom élőbe a selejtezőt és a döntődet is!
  Hajrá M?agyarország, Hajrá Szombathely, Hajrá Robi!!

 4. Szeva Robi
  Ezúton is szeretnék Gratulálni az eddigi eredményeidhez!!
  Azt szeretném kérdezni tőled,hogy te 15 éves korodban mennyit dobtál 1 kg-os diszkosszal??
  Nekem van 60,20 m em és nem tom hogy mennyire jó nemzetközileg.
  Diszkosz 4ever:D
  ÜDV:Máté

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.