Nagyon remélem, hogy a hétvégén esni fog az eső

Szerencsére már elmúlt a hasmenésem, ma már sokkal jobban voltam, mert valljuk meg őszintén, tegnap estére nagyon rosszul lettem.

Megvolt az első dobóedzésem is, ami egész jól ment. Hoztam otthonról diszkoszokat, azokat használom, hiszen ilyenkor mindig jobb a sajáttal dobni, de a versenyen természetesen ezeket már nem használhatom. Ott vadonatúj diszkoszokkal dobunk mind.

Rövidesen indulunk egy közönségtalálkozóra. Valamennyi atléta hivatalos erre a rendezvényre. Pekingi magyar szurkolókkal találkozunk. Egyelőre még nem tudom, hol lesz ez a találkozó. De úgy tudom valahol a város szélén, elég sokat fogunk tehát buszozni.

Szabadidőmben filmeket nézek, olvasok, de leginkább alszom, hiszen sajnos az átállással még mindig küszködünk, ez a harmadik nap a legrosszabb. Azt mondják, ahány óra eltérés van, legalább annyi nap kell is ahhoz, hogy hozzászokjon a szervezetünk.

Az étel nagyon szuper, mindenfélét főznek itt a faluban. Van kínai és európai kaja is. Van egy óriási, tízezer főt befogadó sátor, ahol szinte végeláthatatlan sorban készülnek az ételek. Természetesen ilyenkor már nem szabad változtatni az étrenden, azt kell ennem, amit otthon, nehogy összezavarodjon a szervezetem.

Ma is jó idő volt, sütött a nap, nem esett az eső, de továbbra is elég párás az idő.

Azt még nem tudom, hogy milyen lesz az idő hétvégén. Még nem néztem meg az időjárás jelentést. Nagyon bízom benne, hogy esni fog, hiszen akkor borul a papírforma, és akkor majd lehet a zavarosban halászni. Ezzel nőhetnek az esélyeim a döntőbe jutásra.

Újabb dopping vizsgálat nem volt, de azt Önök úgyis előbb fogják megtudni, mint én. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nagyon gyorsan átmennek a hírek. 🙂 Egy sportvezető blogjában – kis túlzással – hamarabb lehetett olvasni, mint ahogy kiértem a laborból. Ahogy már írtam, összesen öt percet voltam ott.

Este a közönségtalálkozó után lepihenek. A holnap délutáni programomban előreláthatóan egy kis úszás, egy kis lazítás szerepel. De talán még egy gyúratás is belefér.

12 hozzászólás “Nagyon remélem, hogy a hétvégén esni fog az eső” bejegyzéshez

 1. Remélem semmi nem akadályozza nyugalmadat. Szégyellem, de már órák óta nézegetem az olimpia műsorát lebontva, de a nehéz atlétikai számokat nem jelölik….Persze figyelemmel kisérjük az Olimpiát . Az emberek annyira maximalisták, – másokkal szemben – hogy csak az első , egye fene 2 , 3 hely létezik. Én érzem magamat furcsán, amikor örülni – búsúlni tudok velük…és a kiesések után azonnal mondanám nekik, hogy nem baj – szép volt. Kijutni , nagyban függeni a biróktól…stb. Schmidt Pál mai nyiltkozata : az első három napban kevés örömben volt része….Ő nem Pekingben van ? A magyarokban a szívet hiányolja…….Hogy tud ez az ember nyugodtan tükörbe nézni ? Nem is ide tartozik…a lényeg , hogy kipihenten, higgadtan állj a körbe és csak a versenyre konentrálj ….

 2. Nagyon örültünk, amikor hallotuk, hogy kijutottál az olimpiára! Köszönjük, hogy nem adtad fel! Mocskos dolog volt ,amit csináltak – és nem csak az idegenek (külföldiek), hanem a “magyar” vezetők is. Most viszont most van, sok sikert! (azért használok többes számot, mert az egész család szurkol) Hidd el sokan szorítanak neked(is)!

 3. Szia Robi!

  Először is gratulálok! Hogy mihez is? Ahhoz, hogy talpra álltál, hogy megint ott vagy. Remélem az elmúlt évek fájdalmai, küzdelmei csak még inkább lángra lobbantották a tüzet benned. A küzdeni akarás tüzét. Koncentrálj a hétvégi viadalra én hiszem, hogy helyt fogsz tudni állni.
  Ami pedig a szobatársadat illeti jó gyerek 🙂
  Fatornyos hazámból jön 🙂 Számíthatsz rá, hogy feldobja majd a hangulatot:)

  Addig is hajrá!

 4. Szia Robi!

  Köszönöm Neked,hogy talpra álltál és újra képviseled kis hazánkat ezen a rangos eseményen.Mutasd meg az ellened drukkolóknak,hogy milyen is a MAGYAR küzdeni tudás.Nagyon fogok Neked szorítani.Sok sikert a hétvégére!Addig is imádkozom,hogy essen.

 5. Gratulálok, hogy talpra álltál!
  Szerintem a MOB és a T-mobil kellemetlenkedőinek is azt kéne nézniük, hogy ez micsoda akaraterőre vall! És ez milyen hatalmas példa lehet a fiataloknak is.
  Még egy boxoló mondta annó:
  ” Ha az embert padlóra küldik, azt nézze, hogy mit tud onnan felvenni.”
  Gratula mégegyszer!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.