Nagyon remélem, hogy a hétvégén esni fog az eső

Szerencsére már elmúlt a hasmenésem, ma már sokkal jobban voltam, mert valljuk meg őszintén, tegnap estére nagyon rosszul lettem.

Megvolt az első dobóedzésem is, ami egész jól ment. Hoztam otthonról diszkoszokat, azokat használom, hiszen ilyenkor mindig jobb a sajáttal dobni, de a versenyen természetesen ezeket már nem használhatom. Ott vadonatúj diszkoszokkal dobunk mind.

Rövidesen indulunk egy közönségtalálkozóra. Valamennyi atléta hivatalos erre a rendezvényre. Pekingi magyar szurkolókkal találkozunk. Egyelőre még nem tudom, hol lesz ez a találkozó. De úgy tudom valahol a város szélén, elég sokat fogunk tehát buszozni.

Szabadidőmben filmeket nézek, olvasok, de leginkább alszom, hiszen sajnos az átállással még mindig küszködünk, ez a harmadik nap a legrosszabb. Azt mondják, ahány óra eltérés van, legalább annyi nap kell is ahhoz, hogy hozzászokjon a szervezetünk.

Az étel nagyon szuper, mindenfélét főznek itt a faluban. Van kínai és európai kaja is. Van egy óriási, tízezer főt befogadó sátor, ahol szinte végeláthatatlan sorban készülnek az ételek. Természetesen ilyenkor már nem szabad változtatni az étrenden, azt kell ennem, amit otthon, nehogy összezavarodjon a szervezetem.

Ma is jó idő volt, sütött a nap, nem esett az eső, de továbbra is elég párás az idő.

Azt még nem tudom, hogy milyen lesz az idő hétvégén. Még nem néztem meg az időjárás jelentést. Nagyon bízom benne, hogy esni fog, hiszen akkor borul a papírforma, és akkor majd lehet a zavarosban halászni. Ezzel nőhetnek az esélyeim a döntőbe jutásra.

Újabb dopping vizsgálat nem volt, de azt Önök úgyis előbb fogják megtudni, mint én. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nagyon gyorsan átmennek a hírek. 🙂 Egy sportvezető blogjában – kis túlzással – hamarabb lehetett olvasni, mint ahogy kiértem a laborból. Ahogy már írtam, összesen öt percet voltam ott.

Este a közönségtalálkozó után lepihenek. A holnap délutáni programomban előreláthatóan egy kis úszás, egy kis lazítás szerepel. De talán még egy gyúratás is belefér.