Egy óra múlva indulok. Indulatok a Reutersnek adott interjúm miatt

Egy óra múlva indul a gépem, már a repülőtéren vagyok. Semmi különös nem történt, találkoztam birkózókkal, kajak-kenusokkal, mindenki barátságos. Igaz, nem is számítottam másra.

Közben telefonon megtudtam a magyarok eredményeit, a Budapestre vezető úton nem nagyon hallgattunk rádiót, inkább beszélgettünk.

Tegnap az utolsó edzésen a formámnak megfelelően dobtam. Nagyon kemény melón vagyok túl a szintdobás óta, mostantól azonban csak frissítek.

A repülőtérről még felhívtam legközelebbi barátaimat. Hallottam, hogy a Reutersnek adott interjúm nagy indulatokat és heves vitákat váltott ki, a különböző internetes fórumokon. Köszönettel tartozom minden ismeretlennek, hogy kiállnak mellettem.

7 hozzászólás “Egy óra múlva indulok. Indulatok a Reutersnek adott interjúm miatt” bejegyzéshez

 1. Húha……Multkor az volt a bajuk, hogy nem a sportolókról szól az olimpia , hanem Fazekas és Annus botrányáról….Most ki tehet arról, hogy a média ott folytatja, ahol abbahagyta ? Schmidt Pál nyiltakozata meg bicskanyitogató …A mostani IS !..Dopping ellenőrzés : egyszerre 6 magyarnál – Cseh LAcit már kétszer ellenőrizték , Farkasék előtt .:Szóval nem kell ezt felfújni – mellédumálni…..Sokan szégyelljék magukat és szerintem szégyellik is magukat és nem gondolták volna , hogy képes leszel rá és kivivod a jogot a részvételre ! Sajnos sok az irigyed – és nem csak külföldön.
  Sok sikert

 2. Remélem kidobod a diszkoszt a stadionból habár tudom erre kicsi az esély a legtöbb rosszindulatú vezetővel,emberrel ne törődj!!Hajrá Robi

 3. Robi !
  Jogos az észrevétel , hogy nem tudni melyik interjúról van szó – bár Reuters….annak idején tényként közölte , hogy doppingoltatok – semmi magyarázat , a sok hülyeség…..Mégis kell nyilatkozni…..Angyali türelmed van.
  Egyik nyilatkozatodat olvastam , amiben megindokoltad, hogy miért fontos neked a Pekingi olimpia. Tisztában léve azzal, hogy milyen esélyekre számíthatsz és azt , hogy tudod , sokan nem szívesen látnak. Akaraterődnek köszönhetően kijutottál : ezzel megmutatva, hogy nem hiába hittek benned emberek. Köszönjük. VAnnak , akiknek nem tetszik, hogy ott vagy ?Kinek és miért…de ebbe ne menjünk bele. Sportvezetők…..Schmidt mostani nyilatkozata is….
  Csak a sporttal foglalkozz és azzal, hogy sokan drukkolunk neked !

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.